Κολωνός: Ελεύθεροι 17 καταδικασθέντες για γενετήσιες πράξεις κατά της 12χρονης – Ισόβια στον Μίχο, στη φυλακή ο «Μιχάλης»

Τίτλοι τέλους μπήκαν στην στην δυσώδη υπόθεση του Κολωνού που έχει συγκλονίσει, καθώς αναστολή μέχρι την εκδίκαση της έφεσης σε 17 εκ των 20 κατηγορουμένων χορήγησε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Δείτε:

12χρονη – Κολωνός: Ισόβια στον Μίχο – Αφήνεται ελεύθερη η μητέρα του παιδιού, καταδικάστηκε σε 20 μήνες

Σημειώνεται ότι οι 20 άντρες δικάστηκαν ως «πελάτες», και σύμφωνα με την δικογραφία, οι 18 από αυτούς πλήρωσαν και προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις με το κοριτσάκι. Οι υπόλοιποι δικάστηκαν είτε γιατί πήγαν να συναντήσουν την 12χρονη και δεν προχώρησαν γιατί έφυγε το θύμα από το «ραντεβού», είτε είχαν στην κατοχή τους πορνογραφικό υλικό της ανήλικης.

Οι ποινές που επιβλήθηκαν από το δικαστήριο για τους αποκαλούμενος «πελάτες» είναι οι εξής:

– Κάθειρξη 7 ετών σε τέσσερις που βρέθηκαν πάνω από μία φορά με το παιδί.

– Κάθειρξη 6 ετών σε 5 κατηγορουμένους που βρέθηκαν άπαξ με την 12χρονη.

– Κάθειρξη 5 ετών για 3 κατηγορουμένους που θεώρησαν πως είναι μεγαλύτερης ηλικίας.

– Φυλάκιση 3 ετών σε δύο και 4 ετών σε έναν, για απόπειρα γενετήσιας πράξης.

– Φυλάκιση 13 και 15 μηνών αντίστοιχα, σε δύο κατηγορουμένους για πορνογραφία.

Στη φυλακή θα παραμείνουν μόνο ο βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος και ο αποκαλούμενος «Μιχάλης» ενώ η μητέρα της ανήλικης αποφυλακίζεται άμεσα. Στον Ηλία Μίχο επιβλήθηκε χρηματική ποινή 4.100 ευρώ, ενώ στον μαστροπό «Μιχάλη» 2.200 ευρώ.

Σε όσους δόθηκε αναστολή μέχρι την έφεση επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι (κατά περίσταση απαγόρευση εξόδου απο τη χώρα και εμφανιση σε ΑΤ) και σε καποιους χρηματικές εγγυήσεις.

Ισόβια για τον Μίχο

Ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 41 χρόνια κάθειρξη είναι η τιμωρία του δικαστηρίου για τον βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης από τα Σεπόλια, Ηλία Μίχο.

Ελεύθερη η μητέρα της 12χρονης

Η μητέρα της 12χρονης, μετά από σχεδόν 18 μήνες προσωρινής κράτησης αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ώρες στο σπίτι της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί